We gaan onze naam wijzigen

Het Giclée Atelier gaat verder onder de naam Vorm & Leegte.

Dat is zoveel passender omdat we zoveel meer bieden dan alleen giclées. De lijstenmakerij, het passepartoutwerk, maar ook de verkoop van andere beeldende kunstvormen.

Vorm & Leegte staat qua naam ook nog eens veel dichter bij de andere passie van Emilia: de innerlijke levenskunst!
Want zegt nou zelf... begint ook niet elke schilderij met een leeg doek? Begint niet elk beeld met een lege ruimte? En begint niet niet elke lijst met een leeg blad van mogelijkheden?

Het is daarna dat de vorm in de leegte verschijnt... en daar is het waar onze dienstverlening begint. Samen met de klant iets moois creëren. Samen komen tot een vorm waar jij blij van wordt! Met aandacht, passie en toewijding kunst in een jasje stoppen dat bij jou past, dat inspireert en de liefde voor de kunst nog verder aanwakkert....

Wanneer gaan we over?

De naamsverandering zal gefaseerd ingevoerd gaan worden.

  1. De lijstenmakerij wordt overgezet naar de nieuwe website. Dit verwachten we half oktober gerealiseerd te hebben.
  2. De shop krijgt een eigen url. De shop los van de lijstenmakerij maakt het overzichtelijker en duidelijker. We zorgen er natuurlijk wel voor dat je straks eenvoudig van lijstenmakerij naar shop kunt en vice versa. Deze wijziging hopen we dit najaar gerealiseerd te hebben.
  3. Er komt een nieuwe 'look and feel' en een nieuw logo. We hebben hiervoor Laura Visser benaderd en achter de schermen worden nu mogelijkheden verkend en wensen doorgesproken. Dit is een proces wat tijd in beslag zal nemen, dus beloftes over wanneer doen we nog niet. 🙂

DIT BLOGARTIKEL

ZOEKEN


Scroll to top