Chateau

< terug naar alle profiellijsten

CHATEAU

de koninklijke lijst die zo uit een oud kasteel lijkt te komen

De Chateau collectie toont ons een serie lijsten in verschillende kleuren die het prototype zijn van de klassieke schilderijlijst. De stijlvol uitgevoerde bewerkingen op de lijst en de sierranden geven de lijst een koninklijk gevoel. Voor extra cachet is een deel van de collectie met goud of zilver afgewerkt.

Deze lijst is ruim 7 cm breed, waarmee het kunstwerk dat hiermee omkaderd wordt een rijke uitstraling krijgt. Hij is gemaakt van echt hout en is rijk bewerkt met gestileerde sierranden en verhogingen naar zowel de binnen- als de buitenzijde toe. Het is een lijst die zijn naam eer aan doet… alsof het zo uit een kasteel komt uit de dagen van weleer. Door deze uitstraling is de lijst geschikt om op een plek te hangen waar je graag een klassieke touch wilt en past hij uitstekend om klassiek ogende kunstwerken.

Het formaat

Dit lijstprofiel heeft een zichtbreedte van 7,2 cm en is 4,2 cm hoog.
We maken deze lijst precies op maat rondom het canvas en het valt enkele millimeters over het doek heen. In totaal wordt het formaat van het kunstwerk met een Chateau lijst ca 14 cm groter.

Uitvoeringen

Deze lijst is verkrijgbaar in geheel verzilverd of verguld, in het zwart met alleen de binnenrand verzilverd of verguld en in effen zwart, wit of bruin.

Toont alle 7 resultaten

Scroll to top