Voor een persoonlijke touch en sfeer

Of je nu houdt van luxe, minimalistisch, bourgondisch, klassiek, natuurlijk of kleurrijk? Lijsten zijn er te kust en te keur: van pompeus tot glamorous, van shabby tot natuurlijk of verfijnd. Voor elk schilderij hebben we een passende lijst!

Uitzoeken op de site

Een groot deel van onze lijstencollectie kun je direct uitzoeken op de website. Je treft de mogelijkheden al in de bestelmodule bij de giclées aan, maar ook tref je hieronder een overzicht van het lijstenassortiment.

De keuze

Naast onze basislijsten kun je ook een andere lijst (baklijst of profiellijst) om je giclée heen laten zetten. Je kan deze online uitzoeken en meteen meebestellen bij je giclée, maar natuurlijk ook eerst bij ons langskomen om de lijsten in het echt te zien.

  1. Wil je ruimte om het giclée-schilderij heen, kies dan voor een baklijst. Baklijsten zijn geschikt voor alle giclees die op canvas uitgevoerd zijn,
  2. Wil je de lijst aansluitend, kies dan voor een profiellijst. We bieden profiellijsten met een hoog profiel dat geschikt is voor canvas giclées alsook met een laag profiel welke rond papieren giclées gemonteerd kan worden.
Speciale lijsten

Zoek je een specifieke lijst die niet op de site staat of wil je een eigen werk laten inlijsten? Neem gerust contact op, want we kunnen meer dan 800 soorten lijsten leveren.

Uitzoeken in het atelier

Als je de lijsten liever eerst in het echt wilt zien, ben je welkom om (op afspraak) bij ons langs te komen.

Weet je ook al welk giclee je wilt, dan kan het handig zijn deze alvast te bestellen zodat we de verschillende profielen er tegen aan kunnen houden bij je bezoek. Je krijgt dan een goed beeld van hoe het er uit komt te zien.

Wil je een lijst om een kunstwerk die je al in je bezit hebt, is het raadzaam deze mee te nemen bij je bezoek.