De inlijstmogelijkheden bij het Giclee Atelier
Voor een persoonlijke touch en sfeer bieden we extra inlijstmogelijkheden.

Of je nu houdt van luxe, minimalistisch, bourgondisch, klassiek, natuurlijk of kleurrijk? Lijsten zijn er te kust en te keur: van pompeus tot glamorous, van shabby tot natuurlijk of verfijnd. Voor elke smaak hebben we een passende lijst!

De keuze

Naast onze basislijsten kun je ook een andere lijst (baklijst of profiellijst) om je giclée heen laten zetten. Je kan deze online uitzoeken en meteen meebestellen bij je giclée, maar natuurlijk ook eerst bij ons langskomen om de lijsten in het echt te zien.

Uitzoeken bij ons in het atelier

Als je graag bij ons langs wilt komen (op afspraak) kan het handig zijn je giclée alvast te bestellen in de optie 'zonder lijst' zodat we het bij je bezoek hebben klaarliggen en de verschillende omlijstingen er tegen aan gehouden kunnen worden. Je krijgt dan een goed beeld van hoe het er uit komt te zien. Neem contact met ons op als je een afspraak wilt maken.

Levertijd voor een lijst op maat

Als de lijstkeuze bekend is, gaan we deze voor je vervaardigen in de juiste maat. De gemiddelde levertijd hiervan is 1 tot 2 weken. Het geheel zullen we dan ophangklaar aan je uitleveren.

Heb je een doek wat nog opgespannen dient te worden, dan kunnen we dat uiteraard ook voor je verzorgen.

Baklijsten

Bij een baklijst komt het doek verdiept in de lijst te liggen en is er ruimte tussen de rand van het kunstwerk en de omlijsting. Voorbeeld:

Profiellijsten

Bij een profiellijst wordt de lijst strak om het doek heen gemonteerd. Er is dan geen ruimte tussen het kunstwerk en de omlijsting. Voorbeeld: