Of je nu houdt van luxe, minimalistisch, bourgondisch, klassiek, natuurlijk of kleurrijk? Lijsten zijn er te kust en te keur: van pompeus tot glamorous, van shabby tot natuurlijk of verfijnd. Voor elke smaak hebben we een passende lijst!

Naast de lijsten die je bij de giclées zelf aantreft, kun je ook een andere lijst (baklijst of profiellijst) om je giclée heen laten zetten. Je kan deze online uitzoeken en meteen meebestellen bij je giclée of - als je het liever eerst wil zien - bij ons langskomen (op afspraak). Het kan daarbij handig zijn je giclée alvast te bestellen in de optie 'zonder lijst' zodat we het bij je bezoek al hebben klaarliggen en de verschillende omlijstingen er tegen aan gehouden kunnen worden. Je krijgt dan een goed beeld van hoe het er uit komt te zien.

Als de lijstkeuze bekend is, gaan we deze voor je bestellen en klaarmaken. Je kunstwerk wordt dan voorzien van de gewenste omlijsting en het geheel wordt vervolgens ophangklaar aan je uitgeleverd.

Baklijsten

Bij een baklijst komt het doek verdiept in de lijst te liggen en is er ruimte tussen de rand van het kunstwerk en de omlijsting. Voorbeeld:

Profiellijsten

Bij een profiellijst wordt de lijst strak om het doek heen gemonteerd. Er is dan geen ruimte tussen het kunstwerk en de omlijsting. Voorbeeld: