Sabine Endres

authentieke kunst zonder beïnvloeding

Licht en open van karakter, warm en intens in de voorstelling en een tikkeltje eigenwijs: dat is de kunst van Sabine Endres! Gewapend met acrylverf, olieverf en pen gaat ze aan de slag en creëert zo… lees meer

.

Deze kunstwerken van Sabina Endres bieden wij in een hoogwaardige giclée-kwaliteit,
uitgevoerd op ecologisch canvas en met een kleurgarantie van 75 jaar.


Toont alle 6 resultaten


Over Sabine Endres

De in Antwerpen geboren Sabine Endres is een volledig autodidact kunstenares, die er heel bewust voor gekozen heeft zelf te ontdekken en te leren. Daarmee is haar uniciteit bewaard gebleven en is ze niet beïnvloedt door de 'normen en waarden' van de academies.

Gewapend met acrylverf, olieverf en pen gaat ze aan de slag en creëert zo tere lichte voorstellingen waarin veel karakter aanwezig is. De niet alledaagse combinatie van acryl- met olieverf maakt dat haar kunst een unieke sfeer uitstraalt.

Geschiedenis

Sabine Endres is in 1971 geboren en verhuisde in 1980 van België naar Duitsland. Nadat ze twee beroepsopleidingen heeft afgerond, is ze 10 jaar als zelfstandige actief geweest in de designsector. Vanaf 2003 heeft ze haar focus volledig op de kunst gelegd en werkt ze als freelancekunstenaar in haar studio in Brühl in het Rijnland bij Keulen.

Uniciteit

Al vanaf het begin heeft ze haar unieke individuele kleur- en vormentaal ontwikkeld en bewandelt ze bewust een niet-beïnvloed, autodidactisch pad. Haar artistieke werk wordt goed ontvangen door het publiek en met regelmaat wordt haar werk tentoongesteld op exposities. Naast het schilderen werkt ze ook op het gebied van beeldhouwkunst en objectkunst.

Bekijk de collectie


Meer informatie van Sabine Endres nodig?
Haar eigen website is: sabine-endres.de

Scroll to top