Regina Wiede

geïnspireerd door vorm en kleur

Levendige kleuren en wereldse beelden van figuratief tot abstract. Regina Wiede’s kunstcollectie is warm en uitnodigend en kenmerkt zich door een unieke stijl. Ze verft met acryl, maar verstaat de kunst de kleuren waterig en transparant te laten zijn. De liefde voor het schilderen zat al jong… lees meer

.

De Regina Wiede kunstwerken bieden wij in een hoogwaardige gicléekwaliteit.
Elk giclée is uitgevoerd op eerste kwaliteit canvas en heeft een kleurgarantie van 75 jaar.


Toont alle 5 resultaten


Over Regina Wiede

Bij kunstenares Regina Wiede zat de liefde voor het schilderen al van jongs af aan in het bloed. Ofschoon ze zich als volwassene aanvankelijk ging toeleggen op een professionele carrière in de techniek bij de Duitse weerdienst, heeft ze het schilderen nooit losgelaten. Door de jaren heen heeft ze een geheel eigen, zeer persoonlijke stijl ontwikkelt waarin vorm en kleur centraal staan.

Het roer om

Na de dood van haar dochter Janna, heeft ze definitief gekozen voor de kunst, en begon zich op een intensievere wijze bezig te houden met de schilderkunst. Ze liep stage en deed een projectontwerp bij kunstscholen in Aurich en Emden (Henry Nannen Foundation).

Een uitgesproken beeldharmonie

Het werk van Regina Wiede kenmerkt zich door de uitgesproken beeldharmonie tussen concrete vormen en abstractie. Er is een subtiel, maar tevens karakteristiek gebruik van collage-elementen als stukjes papier, koperplaat en passende tekstfragmenten. Regina werkt in acryl op doek en van een deel van haar collectie worden ook giclées gemaakt.

bekijk de collectie


Meer informatie nodig van Regina Wiede?
Haar eigen website is: reginawiede.de

Scroll naar boven