Katja Spilker

expressies van zachtheid, gevoel en emotie

Of het nu om haar tere schilderijen met vallende bloemblaadjes gaat of om de krachtige expressieve naakten. De werken van Katja Spilker zijn expressief en drukken op een aangename manier… lees meer

.

De Katja Spilker werken bieden wij in een hoogwaardige gicléekwaliteit.
Elk giclée  is uitgevoerd op eerste kwaliteit canvas en heeft een kleurgarantie van 75 jaar.


 

Toont alle 7 resultaten


Over Katja Spilker

Deze jong getalenteerde kunstenaar trok de afgelopen jaren volop de aandacht met tal van tentoonstellingen.

.
Katja is grafisch vormgever, illustrator en fotografe. Ze studeerde af met “Millennium, Men & Fashion”, een postercampagne voor een bekend herenmodelabel. Hiermee zette ze zich in één keer goed op de kaart. Ze heeft een diepe fascinatie voor de mens en heeft uitgebreide studies gemaakt van lichamen in beweging. In haar kunst speelt ze met de contouren van het lichaam en laat het eeuwig vrouwelijke en mannelijke spreken. Haar werk is expressief en drukt op een aangename manier emotie uit.

Kunst van Katja Spilker trekt de aandacht.
Het ademt subtiliteit en kracht.

Spilker geeft ook uitdrukking aan haar zachte kant. Haar nieuwste serie werken staat in het teken van natuur, zachtheid en fijnzinnigheid. Hierin worden gedroogde bloemblaadjes van rozen en papavers verwerkt, in een gelaagdheid tot ondergeschilderde gebieden. Dit zorgt voor buitengewone effecten. De delicate bloemen lijken te zweven boven zachte kleurtonen en grafische elementen.

Scroll to top